Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Tragikomikus “összecsapás” bontakozott ki két hetvenöt év körüli idős nő és az Orbán Viktor Cinege utcai villája körül őrködő rendőrök között.

Minden azzal kezdődött, hogy a két nyugdíjas hölgy “a radar alatt” sikeresen odasomfordált Orbán Viktor budapesti rezidenciájának bejáratához és többek között az alábbi üzenettel ragasztgatta tele a kaput:

“Itt lakik egy gyáva miniszterelnök, aki eladta a magyar népet a pénzhatalomnak.”

Mit ragasztott a két nyugdíjas Orbán kapujára, amiért egy tucat rendőr szállt ki a villához?

Először két civil ruhás nyomozó igazoltatta a szépkorú “merénylőket”, majd erősítésként megjelentek az egyenruhások is.

Az idős nők nem értették, mire föl a nagy felhajtás, és az elhúzódó intézkedésért cserébe folyamatos politikai agitációval szórakoztatták az eljáró rendőröket, melynek során az alábbi mondatok hangzottak el:

“Ez már a bankárok diktatúrája. Nem tudom, mire gondoltak, hogy csöndben fogjuk tűrni, hogy ki fognak bennünket készíteni?”

“Én szégyellem magam, hogy ebben az országban élek.”

“Most töltöm a hetvenötöt, mit képzel, ki vagyok én, egy terrorista? Vagy micsoda? Hát ez egy gyalázat.”

A két nő spontánnak mondott akcióját azzal indokolta, hogy már elegük van a “Magyarország jobban teljesít” hazugságából és Orbán Viktor ígérgetéseiből.

Aki netán kedvet kapott a hasonló performanszokhoz, az jobb ha tudja: a miniszterelnök Cinege utcai házát a TEK védi, akik a március végéig érvényben lévő személy- és létesítménybiztonsági intézkedések értelmében korlátozhatják a forgalmat a környéken és megtilthatják, hogy valaki belépjen az érintett területre, vagy távozzon onnét.

Forrás: AlfahírSzponzorált hirdetés