1. Az oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget az oldalon megjelenő bejegyzésekért, tartalomért de minden tőle telhetőt megtesz a mások számára sértő, illetlen szövegek eltávolítására!

2. Amennyiben bárkinek tudomása van arról, hogy az oldalon található tartalmak valamelyike sérti a saját vagy más személyiségi jogait vagy törvénybe ütközik, akkor megfelelően alátámasztott írásbeli indoklás megküldésével a kifogásolt tartalmat az oldal tulajdonosa eltávolítja.

3. A Tartalmak letöltéséért az oldal tulajdonosa pénzdíjat nem szed.

4. A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése de a tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

5. Tilos a honlap tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.

6. Tilos a honlap tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt kereskedelmi céllal terjeszteni.

7. A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

8. E honlapra mutató linkek elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. Napi Bizarr weboldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezéséről az alábbi címen kérek bejelentést: info@napibizarr.hu

Amennyiben nem ért egyet az Napi Bizarr jelen jogi nyilatkozatával, kérjük ne használja szolgáltatásainkat.
Vonatkozó törvények: A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogokról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A szerkesztő engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.


Szponzorált hirdetés